Image

Omat tuotteet

Finnpelti Oy:n vahvuuksia on tuotannon ammattitaito, joustava palvelu ja erinomainen työn laatu. Valmistamme omina tuotteina lumisäleikköjä, rankajärjestelmiä ja kovaakin kuormitusta kestäviä vetotasoja.

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous mittatilaustyönä tarpeen mukaan valmistamistamme kestävistä ja kotimaisista tuotteista.

Lumisäleikkö
Rankajärjestelmä
Vetotaso
Image

Helpompaan varastointiin

Vetotaso

Vetotasoja käytetään EUR- ja FIN-kuormalavojen varastoinnissa. Vetotasot valmistetaan teräksestä ja pintakäsitellään joko sinkityksellä tai halutessasi jauhemaalauksella.

Kevyesti liukuva vetotaso voidaan asentaa kuormalavahyllyn vaakapalkkeihin tai lattian tasolle. Vetotason kapasiteetti on 800 kg ja avauma on 70%.

Vetotasoilla työergonomia paranee ja varastointitilaa saadaan tiivistettyä. Vetotasot lyhentävät keräilyaikoja, kun tavarat voidaan poimia helposti kuormalavoilta ilman nosto- ja siirtoapuvälineitä.

Image

Estää veden ja lumen

Lumisäleikkö

Lumisuojan käyttöalue on laaja, mutta yleisin käyttökohde on ilmastointilaitteiden tuloilma aukolle, jossa säleikkö suojaa IV-konetta lumelta ja vedeltä! Estää veden (alle 1,0 m/s ilman nopeudella) sekä lumen (0,7 m/s nopeudella) kulkeutumisen lumisuojan lävitse IV-koneille. Katso taulukko oikealta.

Lumisuoja valmistetaan hyvin korroosiota estävästä kuumasinkitystä pellistä, jonka jälkeen säleiköt maalataan haluttuun RAL-sävyyn. Myös erikoissävyt.

  • Useita käyttökohteita
  • Optimoidun rakenteen ansiosta tehokas veden ja lumen erottelu
  • Saatavilla vakio, upotettava tai kattoasennettava malli
  • Säleikön käyttö vähentää mm. suodattimien ja IV-järjestelmien huoltotarvetta
Image

Seinään tai alakattoon

Rankajärjestelmä

Itse ranka kiinnitetään seinään kiinnitettyihin seinäkiinnikkeisiin. Seinäkiinnikkeisiin voidaan asentaa seinä-/kulmaranka, joka avulla voidaan kasvattaa eristepaksuutta.

Ranka kiinnitetään seinäkiinnikkeisiin itseporautuvilla ruuveilla. Seinäkiinnikkeissä on reiät porattuna valmiiksi, joten poraus tapahtuu ainoastaan rangan läpi. Seinä-/kulmarankaan kiinnitetään aukkojen reunaan niin sanottu reuna-/päätyranka. Muualle kiinnitetään hatturanka molemmista reunoistaan seinä-/kulmarankaan.

Rankojen sekä seinäkiinnikkeiden mitat on myös muunneltavissa. Esimerkiksi ikkunoiden viereen kiinnitetään ns. reuna-/päätyranka, joka mahdollistaa kiinnittämisen sivusta. Rankojen kiinnitys pitää tehdä aina kohteen kiinnityssuunnitelman mukaisesti!

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Pyydä tarjous palveluistamme!
Kun tarvitset metallialan ammattilaista, levytöitä, koneistusta, pintakäsittelyä, kokoonpanoa tai valmiita ratkaisuja - me olemme rautainen kumppanisi!
Image