Image

Tule meille töihin

Toimintamme kasvaa ja etsimme päteviä henkilöitä yritykseemme töihin! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen ja kerro, miksi juuri sinut pitäisi valita meille töihin!
Tutustu työpaikkoihin
Image

Haemme osaavaa koneistajaa

Oletko työtä pelkäämätön kone- ja metallialan osaaja, jonka intohimo on metalli? Haluatko työskennellä rennossa ja osaavassa porukassa?

Toimintamme on jatkuvassa kasvussa ja senpä vuoksi etsimmekin nyt tuotantoomme hyvää tyyppiä käyttämään muun muassa uutta koneistuskeskusta.

Hakijan eduksi katsotaan:

 • kone- ja metallialan koulutus
 • kokemus ohjelmoinnista ja Fanuc-ohjausjärjestelmästä
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • oma-aloitteisuus
 • positiivinen lataus työntekoon

Työhön kuuluu kokonaisvaltaista koneistustyötä työstökeskuksilla, mukaan lukien ohjelmointia ja asetusten vaihtoja.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa pääset varmasti oppimaan uutta. Pitkä kokemus ei ole tärkein asia - perusosaaminen, asenne ja halu oppia ratkaisevat.

Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä tehtävään.

Hae työpaikkaa
Image

Haemme tuotannon huippukaveria

Oletko kone- ja metalliosaaja, jonka intohimona on metalli? Meillä on sinulle työpaikka, jossa pääset paitsi näyttämään osaamisesi, mutta myös oppimaan uutta.

Hakijan eduksi katsotaan:

 • kone- ja metallialan koulutus
 • kokemus ohjelmoinnista ja CAD-piirtämisestä
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • oma-aloitteisuus
 • positiivinen lataus työntekoon

Työhön kuuluu laser- ja vesileikkausta, levytyökeskuksen käyttöä ja särmäystä sekä edellä mainittujen cnc-ohjelmointia.

Vesileikkauskoneellamme (3D ominaisuudella) pääset oppimaan uutta. Konekohtainen perehdytys ja koulutus luonnollisesti järjestyy.

Odotamme, että sinussa on intohimo oppia uutta sekä sisukkuutta tehdä ”mahdottomiakin” töitä ja hoitaa annetut tehtävät erinomaisesti loppuun asti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään!

Hae työpaikkaa

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Me tiedämme aika paljon metallista. Haluamme, että myös sinä voit oppia ja tulla paremmaksi. Jos olet kokenut kaveri, me haluamme oppia myös sinulta!

 • Perehdytämme sinut työtehtäviisi.
 • Asenteesi ratkaisee.
 • Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön.
 • Saat motivoituneet työkaverit.
 • Investoimme jatkuvasti ajanmukaisiin tuotantokoneisiin ja -laitteisiin.
 • Monipuolinen laitekanta mahdollistaa laadukkaiden tuotteiden nopean valmistamisen.
 • Meillä on rehti, rento ja reilu meininki.
Image

Millaista meillä on olla hommissa?

Meillä on hyvä ryhmähenki ja rento meininki: aamukahvit kokoonnutaan juomaan yhdessä ennen työpäivän alkua rennosti jutellen. Tämä palvelee keskinäisten suhteiden luomista.

Innokkaan työskentelyilmapiirin ylläpitämiseen suhtaudutaan tosissaan. Tarpeiden tullen koulutamme työntekijöitämme ja pyrimme vastaamaan heidän toiveisiinsa. Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien.

Toimintamme perustuu avoimuuteen, luottamukseen ja sitoutumiseen. Kaikki tämä heijastuu suoraan myös asiakkaisiimme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaiden toiveiden perusteella.

Image

Keitä me olemme?

FinnPelti Oy on vuonna 1992 perustettu menestyvä ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluja tarjoava perheyritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin ammattirakentajat, peltisepät, talotehtaat, metalli- ja konepajateollisuus sekä rakennusteollisuus.

Toimitilamme sijaitsevat Sastamalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella (Tampereelle alle tunti, Huittisiin 0,5h). Tarjoamme asiakkaillemme toimitusvarmuutta ja laatua.

Pitkän kokemuksen tuoma metallialan tuntemus, osaava henkilöstö, modernit toimitilat, nykyaikainen laitekanta ja osittain automatisoitu tuotantoprosessi takaavat, että meiltä saa paljon enemmän kuin pelkkiä peltitöitä.

Hae avointa työpaikkaa
Oheisella lomakkeella haet työpaikkaa helposti. Jätä yhteystietosi ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi. Olemme kiinnostuneita osaamisestasi, kokemuksestasi ja koulutuksestasi. Myös intohimosi ja tavoitteesi kinnostavat.
Liitteitä ja enemmän asiaa
Lähetä sähköpostia

Voit lähettää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla.

Lähetä hakemuksesi ja mahdolliset liitteet osoitteella satu.kunnari@finnpelti.fi

Katso kaikki yhteystiedot