Image

Pintakäsittely

Finnpelti Oy:n pintakäsittelymenetelmänä on jauhemaalaus, johon sisältyy kunkin materiaalin tarvitsemat esikäsittelyt.

Jauhemaalaus muodostaa erittäin kovan ja kestävän pinnan, mikä parantaa tuotteen korroosionkestoa. Sen myötä käyttöikä pitenee merkittävästi. Tasainen maalipinta saadaan myös hankalanmuotoisille kappaleille.

Jauhemaalaus soveltuu hyvin moniulotteisille kappaleille, joille perinteisillä maalausmenetelmillä on hankalaa tai jopa mahdotonta saada tasaista maalipintaa.

Pyydä tarjous
Image

Tasainen maalipinta kaikille kappaleille

Muita jauhemaalauksen etuja ovat nopeus ja edullisuus. Siinä ei käytetä liuottimia, minkä vuoksi siitä ei myöskään tule VOC-päästöjä. Tarjoamme jauhemaalauspalvelua kaikissa RR- ja RAL-kartan väreissä.

Jauhemaalauksen vaiheet:

  1. Rautafosfatointipesu
  2. Kuivaus
  3. Jauheen ruiskutus käsiruiskulla eli osien pulverointi
  4. Uunitus polttouunissa

Hyvä tietää pintakäsittelystä

Ennen tuotteen maalausta on hyvä myös poistaa mahdolliset jäysteet, vanha maali tai ruoste. Tämäkin onnistuu meillä esimerkiksi jäysteen poistoon käytössämme on täysrumpu, sekä ruoste ja vanha maali saavat kyytiä hiekka- ja kuivapuhalluslaittellamme.

Maalauslinjan maksimikappalekoko:

  • leveys 900 mm
  • korkeus 1 500 mm
  • pituus 3 650 mm
  • max. paino n. 300 kg.

Laaja valikoima muitakin pintakäsittelyitä

Oman tuotantomme ohella maalaamme myös meille toimittamasi tuotteet, vaikka esim. moottoripyörän osat ja auton vanteet. Halutessasi hoidamme myös maalattavien tuotteiden kuljetuksen pajalle ja takaisin.

Verkostomme kautta voimme toteuttaa myös monet muut pintakäsittelyt, kuten sinkitykset, anodisoinnit, nikkelöinnit ja hopeoinnit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Pyydä tarjous palveluistamme!
Kun tarvitset metallialan ammattilaista, levytöitä, koneistusta, pintakäsittelyä, kokoonpanoa tai valmiita ratkaisuja - me olemme rautainen kumppanisi!
Image