Image

Metalli- ja maalaustyöt

FinnPelti Oy tarjoaa alihankintana koneistusta, laserleikkaus- ja jauhemaalaustöitä, särmäystä, hitsausta ja kokoonpanoa. Valmistamme tuotteita osa- ja kokonaistoimituksina muun muassa tuotantolaitoksille, peltisepänliikkeille, rakennus-, metalli- ja konepaja- sekä IV-teollisuudelle. Sarjakoot toteutetaan tarpeidesi mukaan - yksittäisistä protokappaleista tuhansien kappaleiden sarjoihin.

Toimimme joustavasti aikatauluja ja projektin vaatimuksia tarkasti noudattaen. Laadun takeena on mittava kokemus niin isoista kuin pienistäkin projektitöistä mm. ohutlevyalalta. Vahva konekantamme mahdollistaa erittäin monipuoliset työt.

Tutustu vaihtoehtoihin
Image

Levytyöt

Särmäystä ja lävistystä suureen ja pieneen tarpeeseen pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Erinomainen konekanta ja vahvat ammattilaiset on kustannustehokas yhdistelmä.
Tutustu lisää
Image

Koneistus

Olemme keskittyneet sekä kevyeen että keskiraskaaseen CNC-koneistukseen, alihankintaperiaatteella. Tehokkuus ja joustavauus ovat palvelevan osaamisemme erikoisalaa.
Tutustu lisää
Image

Hitsaus ja kokoonpano

Teemme vaativatkin pelti- ja levytyöt. Teräs, ruostumaton teräs, kupari, alumiiniohutlevyt ja muut materiaalit taipuvat ja liittyvät helposti halutuiksi tuotteiksi ja rakenteiksi.
Tutustu lisää
Image

Pintakäsittely

Jauhemaalaus muodostaa erittäin kovan ja kestävän pinnan, mikä parantaa tuotteen korroosionkestoa. Tasainen maalipinta saadaan myös hankalanmuotoisille kappaleille.
Tutustu lisää