Image
Ohjaa vedet oikein

Sadevesijärjestelmät

Huolella suunniteltu ja ammattilaisten toteuttama sadevesijärjestelmä suojaa rakennuksen ulkopintoja ja ehkäisee vesivaurioita, sekä viimeistelee rakennuksen julkisivun ja näin ollen muodostaa kauniin kokonaisuuden. Meiltä saat kestävät sadevesijärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin.
Pyydä tarjous
Image

Sadevesikourut ja syöksyputket

Valikoimistamme löytyy puolipyöreät sadevesijärjestelmät sekä 5” että 6” koossa. Kourut voit joko noutaa määrämittaisiksi tilattuina tai vakio pituuksilla (vain 5” kouru) suoraan varastostamme.

Järjestelmä sisältää sadevesikourut ja alastulo- eli syöksytorvisarjat. Hyvin yhteensopivien osien ansiosta sadevesijärjestelmä on helppoa asentaa.

Varastostamme saat heti noutovalmiit laadukkaat sadevesijärjestelmät. Vesikourujen vakio pituudet ovat 3m, 4m ja 6m. Yleinen sadevesijärjestelmä koostuu 125mm puolipyöreistä kouruista ja 87mm pyöreistä sileistä syöksyputkista tarvikkeineen. Materiaalina osissa on molemmin puolin pinnoitettu teräsohutlevy. Pinnoite PURAL maalipinta.

Väreinä valkoinen, tumma harmaa, ruskea sekä musta. Saatavana tilauksesta myös kaksi eri punaisen sävyä sekä erikoisvärit.

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai
Pyydä tarjous tuotteistamme

Kun hankit peltikatteet suoraan tehtaaltamme, säästät selvää rahaa. Meiltä saat myös läpiviennit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja tarvikkeet.

Jos sinulla on valmiit mitat ja haluat meiltä tarjouksen, kokeile tarjouskonettamme.

Image