Image
Turvallisuutta ympäri vuoden

Kattoturvatuotteet

Finnpelti Oy:n laadukkaat kattoturvatuotteet ja tikkaat lisäävät katolla ja sen alla liikkuvien turvallisuutta. Meiltä saat Nescon kattosillat, lumiesteet sekä tikasjärjestelmät, kuten lapetikkaat ja niihin liittyvät osat ja kannakkeet suoraan varastostamme.

Kaikki tuotteemme ovat läpäisseet tiukat staattiset ja dynaamiset testit. Ne on helppo asentaa standardien mukaisesti eri kattomateriaaleille. Mukana saat tarvittavat asennustarvikkeet ja selkeät asennusohjeet. Voit toki myös jättää asennuksen meidän huoleksemme.

Meidän kauttamme saatavilla myös turvakiskot!

Image

Kattosilta

Kattosilta takaa turvallisen pääsyn esimerkiksi savupiipulle. Kattosilta asennetaan katolle harjan suuntaisesti.

Kattosilta toimitetaan asennusvalmiina 3 m pakettina, joka sisältää kattosillan, katekohtaiset kannakkeet, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Kattosillat saat maalattuna RR-sävyihin.

Kattosilllat saat maalattuna varastoväreissä tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.

Pyydä tarjous
Image

Lumieste

Lumiesteellä pidät lumet poissa kulkuväylien ja sisäänkäyntien kohdalta. Lumieste estää myös lumen putoamisen paikkaan, jossa se voi vahingoittaa ihmisiä, lemmikkieläimiä tai esineitä.

Lumiesteet toimitetaan asennusvalmiina 3 m paketteina, jotka sisältävät lumiesteputket, katekohtaiset kannakkeet, kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Lumiesteet saat sinkittynä tai maalattuna. (Varastovärit: tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.)

Pitkillä lappeilla ja jyrkillä katoilla suosittelemme kahden tai useamman lumiesterivin käyttöä liiallisen lumikuormituksen välttämiseksi myös läpivientien ja piippujen taakse suositellaan lumiesteitä. Kysy tarkemmat tiedot asiantuntijoiltamme.

Lumiesteet saat maalattuna varastoväreissä tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.

Pyydä tarjous
Image

Tikkaat

Finnpelti Oy:n monipuolisista tikassarjoista löydät helposti rakennukseesi sopivan vaihtoehdon. Tikkaat ovat helposti asennettavia ja monikäyttöisiä. Samat tikasrungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, turvatikkaiksi sekä sivutikkaiksi.

Tikasrunkojen vakiomitat ovat 1,2 m, 2,4 m, 3,0 m ja 4,2 m. Erimittaisia tikasrunkoja voidaan myös liittää toisiinsa tikasrunkojen supistusten ansiosta. Liitokset varmistetaan luotettavalla pulttiliitoksella.

Tikkaat saat maalattuna varastoväreissä tummanharmaa, tummanpunainen, musta, ruskea ja tiilenpunainen.

Pyydä tarjous

Lapetikkaat

Asennusvalmis lapetikassarja sisältää tikasrungon, profiilikohtaiset kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Voit liittää lapetikkaisiin porrasaskelmat, jotka helpottavat kulkemista loivilla katoilla. Porrasaskelmat saat erikseen tilaamalla. Lapetikkaat maalattuina RR-sävyin.

Seinätikkaat

Kiipeä varmoin askelin katolle Asennusvalmis seinätikassarja sisältää tikasrungon, seinäjalat, yläkaaret, räystästuet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Toimitamme seinätikkaat joko sinkittyinä tai maalattuina.

Turvatikkaat

Vaaran uhatessa pääset turvallisesti pois ylemmistä kerroksista Asennusvalmis turvatikassarja sisältää tikasrungon, yläkaaret, seinäkiinnikkeet, tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet. Toimitamme turvatikkaat joko sinkittyinä tai maalattuina.
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai
Pyydä tarjous tuotteistamme

Kun hankit peltikatteet suoraan tehtaaltamme, säästät selvää rahaa. Meiltä saat myös läpiviennit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja tarvikkeet.

Jos sinulla on valmiit mitat ja haluat meiltä tarjouksen, kokeile tarjouskonettamme.

Image