Image
Aito ja perinteikäs

FP-Konesaumaprofiili

Aito oikea FP-konesauma on perinteikäs saumattava kattopelti. Saumarakenteen ansiosta se soveltuu loivimpiinkin kohteisiin (minimisuositus 1:12).

Sen vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu näyttää hyvältä katolla kuin katolla. Valitse helppohoitoinen, kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu talosi vesikatteeksi. Saumatun peltikaton ehdoton etu on, ettei pellin läpi tarvitse tehdä yhtään reikää.

Peltirivit kiinnittyvät kattoruoteisiin kiinnitysliuskoilla, jotka jäävät rivien välisen sauman sisään. Myös kaikki läpiviennit saadaan saumattua yhtenäiseksi muun kattopellin kanssa. Lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet voidaan kiinnittää pellin pystysaumoihin katetta rikkomatta. Profiili sallii monimuotoisissa kohteissa myös yhtenäiset seinälle nostot, joita ei muilla profiileilla voi toteuttaa.

Pyydä tarjous
Image

Monipuolinen konesauma peltikatto

  • Käyttökohde: kattopelti
  • Hyötyleveys: 535 mm
  • Sauman korkeus: 25 mm
  • Ainevahvuus: 0,5-0,6 mm
  • Minimikaltevuus: vähintään 1:12
  • Asennus vaatii erikoistyökalut sekä ammattiosaamista

Saatavilla väripinnoitettuna jopa 25 vuoden pinnoitetakuulla. Pinnoitevaihtoehtoja on useita muun muassa Polyester, Crown ja PURmatta.

Ruodelaudoitus asennusohje (pdf)
Image
Image
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai
Pyydä tarjous tuotteistamme

Kun hankit peltikatteet suoraan tehtaaltamme, säästät selvää rahaa. Meiltä saat myös läpiviennit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja tarvikkeet.

Jos sinulla on valmiit mitat ja haluat meiltä tarjouksen, kokeile tarjouskonettamme.

Image